Over ons

Gezond (samen) leven begint bij jezelf. Maar hoe doet u dat? Wat heeft u daarvoor nodig? Waar kunt u dat dan vinden? Texelkompas is een digitale wegwijzer naar het aanbod van zorg, welzijn, sport en cultuur. Hierop vindt u vooral informatie op lokaal, maar ook op regionaal en soms op landelijk gebied. Een ieder is expert op zijn eigen gebied. Mocht u informatie missen, dan kunt u een email sturen naar: texelkompas@texel.nl.

Heeft u vragen over meedoen in de samenleving? Dan kunt u die stellen aan het Sociaal TeamTexels Welzijn of één van de andere aanbieders op de sociale kaart van Texel.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Organisaties die actief zijn op Texel kunnen zich aanmelden. Check eerst of uw organisatie al is overgenomen uit de wie wat waar-gids. U kunt maximaal 10 tags koppelen. Wij behouden ons het recht voor aangeboden teksten aan te passen, indien dit de uniformiteit van het programma ten goede komt. Mocht u gepubliceerde gegevens wensen aan te passen dan kunt u een mail sturen naar texelkompas@texel.nl

Texelkompas maken we samen

Het Texelkompas is een begin op basis van alle tips en adviezen die we gekregen hebben. Het is echter nog lang niet compleet. Er is nog  zoveel kennis en ervaring te delen. Als u wilt, kunt u nieuws aanleveren voor deze website.

Agenda items

Organiseert u een activiteit die bijdraagt aan het welzijn op Texel? Laat het aan ons weten door het activiteitenformulier in te vullen en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

Niet gevonden wat u zoekt, kijk op Texelagenda of Texelplaza voor meer inspiratie.

Hulp op Texel

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties