Hulp bij schulden

Met hulp van anderen kunt u weer grip krijgen op uw geldzaken en uw schulden stap voor stap wegwerken. U vindt het misschien moeilijk om toe te geven dat u financiële problemen heeft. Dat is begrijpelijk. Toch is het goed om eerlijk te zijn. Alleen dan kunnen andere ook echt helpen.

Hulp van een bekende

Vraag iemand die u vertrouwt en die zelf goed is met de administratie. Iemand uit uw vriendenkring, familie of misschien uit de buurt. Die kan samen met u een plan maken hoe u de schulden gaat oplossen. Een ander kan oplossingen bedenken waar u zelf nog niet aan had gedacht.

Hulp van het Sociaal Team Texel

Kent u niemand die u kan helpen bij uw geldzaken? Dan kan het Sociaal Team Texel u helpen. Zij weten welke oplossingen er zijn. Vul het contactformulier in voor een afspraak. Deze kan bij u thuis zijn of in het gemeentehuis. Wat u het prettigst vindt.
Als voorbereiding op de afspraak kunt u een geldplan invullen. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw financiële situatie. Print dit geldplan uit en neem het mee naar uw afspraak. Het Sociaal Team kan u zo beter helpen.

 

 

 

Hulp op Texel

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties