Het ‘oude normaal’ in een nieuwe wereld

Het is lente en we willen naar buiten, naar buiten, naar buiten! Na maanden opgehokt te hebben gezeten, is iedereen het zat. Gelukkig beginnen we langzaam maar zeker uit te kijken naar een zomer waarin we misschien eindelijk weer een beetje terug kunnen naar 'het oude normaal'. Want ondanks dat de technologie ons behoorlijk aardig hielp om contact met elkaar te houden, gaat er niks op tegen een echte knuffel of een handdruk. 

Toch is de manier waarop we met elkaar communiceren misschien wel voorgoed veranderd en zal digitaal werken, vergaderen en borrelen onderdeel uit blijven maken van ons dagelijks leven. Dat heeft voordelen en nadelen en het zal voor velen voorlopig nog zoeken zijn naar de meest prettige tussenweg.

Voor nu leven we dus nog even van dag naar dag en bekijken we per dag wat er kan en wat er niet kan. Het is belangrijk dat we hoopvol, positief en gezond blijven en blijven zoeken naar activiteiten waar we blij van worden. Naar buiten gaan, mensen ontmoeten, sporten. Stap voor stap wordt onze wereld weer wat groter en de afstand weer iets kleiner. Laten we uitkijken naar een mooie zomer en genieten van de lente.

Hulp op Texel

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties