De wereld door een roze bril

Februari is doorgaans een maand die koud en grauw is. We weten dat de lente onderweg is, maar de mooie zonnige dagen laten voorlopig nog op zich wachten. Februari is gelukkig ook de maand van Valentijn en dus van de liefde. En dat is waar we ons natuurlijk het liefst op richten.

We gaan het beste uit deze maand halen door extra lief te zijn voor elkaar. Zeker nu moeten we het hebben van de kleine dingetjes. Een bloemetje of een kaartje laten bezorgen hoeft niet veel te kosten maar het kan een hoop betekenen. Ook uw eigen partner mag u extra verwennen met bijvoorbeeld een fijne rugmassage of door een lekker etentje op tafel te zetten. Samen dingen doen is toch het leukste wat er is? Zorg ook dat u fysiek sterk blijft door bijvoorbeeld met elkaar een online workout te volgen. Voor iedere leeftijd en elk niveau is er een workout te vinden en het houdt u fit en gezond!

Omdat deze maand in het teken staat van de liefde en de positiviteit, is dit misschien wel de tijd om mogelijke problemen in uw leven aan te pakken. Kleine of grotere problemen zorgen voor een slecht humeur en veroorzaken stress. Hoe fijn zou het zijn om daar vanaf te zijn! Zet de eerst stap en misschien begint u de maand maart zonder zorgen. 

Naast de liefde en warmte die cupido verspreidt, is er deze maand nog een dag waar u een warm gevoel van zult krijgen. Via onze website komt u erachter wat dat is, dus houdt onze berichten goed in de gaten. 

Hulp op Texel

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties